Download Mp3

Gudang Download Lagu Mp3

ERIC SUKIR GENK FEAT SARAH BRILLIAN - PUPUSING NELONGSO (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

By

Eric Sukir genk feat Sarah Brillian - Pupusing Nelongso (Official Music Video)

Title: Eric Sukir genk feat Sarah Brillian - Pupusing Nelongso (Official Music Video)
Size: 5.3 MB
Duration: 05:18
Views: 72558
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS.
Author: Aini Record Indonesia
Source: https://www.youtube.com/watch?v=ZRg0eqUJf78

Lirik Lagu Eric Sukir Genk Feat Sarah Brillian Pupusing Nelongso (official Music Video)

PUPUSING NELONGSO

Kenek opo sifatmu saiki wis bedo,
Kowe ninggalke aku mentingke wong liyo
Opo roso tresnamu saiki wis sirno,
Koyo nglimut ing pinggir segoro

Sesek ning njero dodo pancen nglaraake,
Arep keipye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu,
Kangmas pupusen roso tresnomu

Opo iki sak tenane
takdirku sing njawabke,
Sliramu bedo ati bedo lambe

Wis kadhung mati rosoku
kangmas rungokno tangisku,
Becike kowe lungo soko uripku

Paribasan ngranggih
lintang ning angkoso,
Kowe tego gawe loro marang tresno

Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku,
Sepurane yen gawe loro atimu

SENY-UM DIKIT DONK
Sesek ning njero dodo pancen nglaraake,
Arep keipye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu,
Kangmas pupusen roso tresnomu

Opo iki sak tenane
takdirku sing njawabke,
Sliramu bedo ati bedo lambe

Wis kadhung mati rosoku
kangmas rungokno tangisku,
Becike kowe lungo soko uripku

Opo iki sak tenane
takdirku sing njawabke,
Sliramu bedo ati bedo lambe

Wis kadhung mati rosoku
kangmas rungokno tangisku,
Becike kowe lungo soko uripku

Paribasan ngranggih
lintang ning angkoso,
Kowe tego gawe loro marang tresno

Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku,
Sepurane yen gawe loro atimu
Sepurane yen gawe loro atimu

Terima kasih

Tags: Download, Mp3 vide, flv, 3GP, mp4