Download Mp3

Gudang Download Lagu Mp3

NELLA KHARISMA - STEL KENDO (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

By

Nella Kharisma - Stel Kendo (Official Music Video)

Title: Nella Kharisma - Stel Kendo (Official Music Video)
Size: 4.2 MB
Duration: 04:12
Views: 15656128
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS.
Author: Samudra Record
Source: https://www.youtube.com/watch?v=_kieQvEUsNY

Lirik Lagu Nella Kharisma Stel Kendo (official Music Video)

ONE VAGANZA
Upload By: Farid MuhandisaPengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyokerjo

Pengen akeh duwite
Magrong-magrong omahe
Pengen penak uripembot gawe

Alasane nomor siji kuwi ekonomi
Pengen sugih bondho lan dadi priyayi
Mulo makaryo uripe ditoto,
Rasah podo ngersulo rugi tenogo

Alasane nomor loro harga diri
Kakean ita-itu nuruti gengsi
Pengen ra kerjo urep koyo rojo
Lha kowe malah ngopo?
Malah ra Cetho!

Wes-wes uwes ora usah alesan
Ora usah bimbang
Intine teko tenan

Pengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyokerjo

Pengen akeh duwite
Magrong-magrong omahe
Pengen penak uripembot gawe

Syalalalala abot sanggane
Kuat dilakoni yen ra kuat tinggal ngopi
Tubruksyahdusyalalalala

Mbendino mung sambat wae
Uwes to leh,
Rasah enggo panik ndak
dikiro kurang piknik
Lemeske pikire
Wanik-wanikke utangke tangganePengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyokerjo

Pengen akeh duwite
Magrong-magrong omahe
Pengen penak uripembot gawe

Pengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyokerjo

Pengen akeh duwite
Magrong-magrong omahe
Pengen penak uripembot gawe

Pengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyokerjo

Pengen akeh duwite
Magrong-magrong omahe
Pengen penak uripembot gawe

Tags: Download, Mp3 vide, flv, 3GP, mp4