Download Mp3

Gudang Download Lagu Mp3

NELLA KHARISMA - KONCO MESRA (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

By

Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video)

Title: Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video)
Size: 5.13 MB
Duration: 05:08
Views: 81998305
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS.
Author: Samudra Record
Source: https://www.youtube.com/watch?v=7j3xw0ytlcY

Lirik Lagu Nella Kharisma Konco Mesra (official Music Video)

KONCO MESRA
Nella Kharisma
UploadRiefkyAE
===============

Yen tak sawang
Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone
Mung sewates konco
Podo ra wanine
Ngungkapke tresno

Yen kupandang
Gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru
Neng atimu
Nganti kapan abot iki
Ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

==========
DI GOYANG
NDORO
OJO MENENG AE
===========

Sungguh sayang
Aku tak bisa
Langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan
Buatku tak tenang
Ini semua karena
Hubungan pertemanan
Kau sudah biasa
Anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku
Gara-gara kamu
Nibakke atiku
kanti menyang aku
Sampek kegowo turu
Ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso
Konco dadi tresno

Gereges awakku
Naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemu
Sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku
kepiye nyikapi,Biyen konco
Suwi saiki ki tak tresnani

Yen tak sawang
Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone
Mung sewates konco
Podo ra wanine
Ngungkapke tresno

Yen kupandang
Gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru
Neng atimu
Nganti kapan abot iki
Ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

===================
Menerima aktifasi VIP
50K 1Thn => ANDROID
450K 1Thn => IPHONE
HubWA,LINE
+6281319084375
===================

Sungguh sayang
Aku tak bisa
Langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan
Buatku tak tenang
Ini semua karena
Hubungan pertemanan
Kau sudah biasa
Anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku
Gara-gara kamu
Nibakke atiku
kanti menyang aku
Sampek kegowo turu
Ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso
konco dadi tresno

Gereges awakku
Naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemu
Sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku
kepiye nyikapi,Biyen konco
Suwi saiki ki tak tresnani

Yen tak sawang
Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone
Mung sewates konco
Podo ra wanine
Ngungkapke tresno

Yen kupandang
Gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru
Neng atimu
Nganti kapan abot iki
Ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

Yen tak sawang
Sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone
Mung sewates konco
Podo ra wanine
Ngungkapke tresno

Yen kupandang
Gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru
Neng atimu
Nganti kapan abot iki
Ora mok dukung
Mung dadi konco mesra
Mergo kependem cinta

=========
TERIMA KASIH
=========

Tags: Download, Mp3 vide, flv, 3GP, mp4