Download Mp3

Gudang Download Lagu Mp3

NELLA KHARISMA - LUNGSET [OFFICIAL]

By

Nella Kharisma - Lungset [OFFICIAL]

Title: Nella Kharisma - Lungset [OFFICIAL]
Size: 5.42 MB
Duration: 05:25
Views: 1483756
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS.
Author: BW Record Official
Source: https://www.youtube.com/watch?v=8ZuDtCCZYgs

Lirik Lagu Nella Kharisma Lungset [official]

LUNGSET
Upload by
@__SmayS_Sun sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Nono wujute ulihe ngenteni
Lungset ati iki
====
Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo
====
__SmayS_
====
Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko

Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso
====
Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo
====
__SmayS_
====
Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko

Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo

Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi
Masio isun sing ono
TERIMAKASIH

Tags: Download, Mp3 vide, flv, 3GP, mp4