Download Mp3

Gudang Download Lagu Mp3

PUPUSE NELONGSO - TASYA ROSMALA FT. FERY | (OFFICIAL VIDEO) #MUSIC

By

Pupuse Nelongso - Tasya Rosmala ft. Fery | (Official Video) #music

Title: Pupuse Nelongso - Tasya Rosmala ft. Fery | (Official Video) #music
Size: 5.67 MB
Duration: 05:40
Views: 1164839
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS.
Author: Khatulistiwa Record
Source: https://www.youtube.com/watch?v=VIUwCWyTCeg

Lirik Lagu Pupuse Nelongso Tasya Rosmala Ft. Fery | (official Video) #music


PUPUSE NELONGSO
Feri & Tasya
RDM musica
Katulistiwa Record
Apload by :__Riky_Ajj4
Kenek Opo Sifatmu Saiki Wes Bedo
Kowe Ninggalke Aku Mentingke Wong Liyo
Opo Roso Tresnamu Saiki Wes Sirno
Koyo Lumut Ing Pinggir Segoro
>>SEMARANGBERGOYANG<<
Sesek Ning Njero Dodo
Pancen Nglara Ake
Arep Kepiye Meneh
Kowe Wong Ra Nduwe
Ojo Selak Batinmu Marang Kahananmu
Kangmas Pupusen Roso Tresnomu
Opo Iki Sak Tenane
Takdirku Sing Njawabke
Sliramu Bedo Ati Bedo Lambe
Wes Kadung Mati Rosoku
Kangmas Rungokno Tangisku
Becike Kowe Lungo Soko Uripku
Paribasan Ngranggeh Lintang Ning Angkoso
Kowe Tego Gawe Loro Marang Tresno
Iki Wes Dalanku Pilihane Wong Tuwaku
Sepurane Yen Gawe Loro Atimu
Melayani Jasa Aktivasi VIP
Hub :__Riky_Ajj4
WA : +6282135815972
==========
Sesek Ning Njero Dodo
Pancen Nglara Ake
Arep Kepiye Meneh
Kowe Wong Ra Nduwe
Ojo Selak Batinmu Marang Kahananmu
Kangmas Pupusen Roso Tresnomu
Opo Iki Sak Tenane
Takdirku Sing Njawabke
Sliramu Bedo Ati Bedo Lambe
Wes Kadung Mati Rosoku
Kangmas Rungokno Tangisku
Becike Kowe Lungo Soko Uripku
Opo Iki Sak Tenane
Takdirku Sing Njawabke
Sliramu Bedo Ati Bedo Lambe
Wes Kadung Mati Rosoku
Kangmas Rungokno Tangisku
Becike Kowe Lungo Soko Uripku
Paribasan Ngranggeh Lintang Ning Angkoso
Kowe Tego Gawe Loro Marang Tresno
Iki Wes Dalanku Pilihane Wong Tuwaku
Sepurane Yen Gawe Loro Atimu
Sepurane Yen Gawe Loro Atimu
>>>>LIKE & FOLLOW YA<<<<
THANK YOU SHOBAT

Tags: Download, Mp3 vide, flv, 3GP, mp4